Zoek
Uw winkelwagen is leeg
  |   Registreren
Nederlands (Nederland)de-DEEnglish (United States)

Wij staan voor Topkwaliteit voor een lage prijs.


Alle feeders zijn met de hand afgebouwd,dus geen massaproductie.Omdat wij onze materialen direct inkopen bij de fabrikant kunnen wij u onze feeders tegen zeer scherpe prijzen leveren.


De blanks van de nieuwe 4de generatie Hardcore Fishing Tackle wedstrijdfeeders zijn gemiddeld 10 tot 20 % lichter in gewicht dan z'n voorganger en vervaardigd van high modulus carbon.Alle feeders hebben een Fuji reel en daarnaast zijn alle feeders voorzien van high quality SIC geleideogen (100 % Siliconencarbide). De ogen op de blanks zijn aan de binnenkant mooi afgerond, waardoor de lijn soepel door de ogen gaat. Het grote voordeel hiervan is dat  je met minder kracht toch een stuk verder kunt gooien.


Alle modellen zijn voorzien van Tripple-AAA kurk handgrepen. Het kurk dat gebruikt is voor de handgrepen is geselecteerd op zijn fijne structuur waardoor ze jaren meegaan zonder dat er gaten in de kurkstructuur komen. 

De modellen 320,350 & 390 zijn voorzien van een pensluiting die er voor zorgt dat de actie mooi doorloopt. De twee Long  Distance modellen ( 4.20 & 450) hebben een through & through  pensluiting systeem waarbij de lange pen doorloopt tot onder in de hengel. Die doorlopende pen zorgt er voor dat de kracht die je gebruikt bij het werpen beter getransporteerd wordt naar de opvolgende delen. We willen toch allemaal de grootste afstand en zo zuiver mogelijk gooien!

De modellen 420 & 450 worden standaard geleverd met in totaal 4 verschillende toppen .
1 x 1 Oz carbon   1 x 1 ½ Oz carbon   1 x 2 Oz carbon   1 x 3 Oz carbon .  (81 cm)


De modellen 320 & 390 worden standaard geleverd met in totaal 6 verschillende toppen.
320
1 x ¾ Oz glass   1 x 1 Oz glass   1 x 1½ Oz carbon   1 x 2 Oz carbon (64 cm)  1 x ¾ & 1   Oz progressive carbon (71 cm)
390
1 x ¾ Oz glass   1 x 1 Oz glass   1 x 1½ Oz carbon   1 x 2 Oz carbon (64 cm)  1 x ¾ & 1½ Oz progressive carbon (71 cm)

 

De 350 word standaard geleverd met in totaal 4 super taper toppen.
1 x nr. 1 ultra light   1 x nr.2 light   1 x nr. 3 medium light    1 x nr.4 medium. ( 75 cm)
Deze toppen zijn superfijn versneden carbontoppen. en hebben hierdoor een veel lichtere en mooiere doorlopende actie op de hengel


Let op! De minimale orderwaarde is 50,00 Euro. Orders beneden dit bedrag kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Verder rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland! Voor zendingen buiten Nederland en in Europa brengen wij € 10.00 in rekening..


Voor alle modellen geldt: gooit beter,signaleert beter en drilt beter.

Copyright 2019 by PetervdWillik.nl  |  Privacy & Cookies